Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primul ghiozdan – spectacol de caritate al Girafei liberale
Florin Răchitan  - Joi, 12 Septembrie 2013

La Galeria Real a avut loc joi după-amiază un inedit spectacol de caritate pentru sprijinirea copiilor proveniți din familii nevoiașe astfel încât să aibă și ei cele necesare începerii noului an școlar.


 

Acţiunea a fost organizată de Asociaţia I.C. Brătianu, Organizația Femeilor Liberale, Gruparea Colegială, Clubul Studenţesc Liberal, Tineretul Naţional Liberal și Partidul Naţional Liberal Satu Mare în cadrul campaniei Girafa – Primul ghiozdan.

 

Programul artistic a constat în dansuri de salsa, bachata, balet și break dance prezentate de cursanții școlii de dans Passion4Salsa, îndelung aplaudați de publicul din ce în ce mai mare format din sătmărenii care-și făceau cumpărăturile la ora respectivă.


 

Evenimentul a fost o încununare a acțiunii prin care voluntarii Girafei liberale au adunat, în ultima săptămână, rechizite școlare donate de sătmărenii care au fost la cumpărături în supermarketuri. Rechizitele urmează fie făcute cadou copiilor din familiile nevoiașe aflate în evidențele organizatorilor acestei campanii.

 

Cei care doresc să ajute, mai pot să facă donații și în cursul zilei de vineri la intrările în  supermarketurile din oraş sau la sediul Partidului Naţional Liberal pe B-dul Alexandru Ioan Cuza.

1551 vizite
Distribuie pe